Spoštovani starši/skrbniki bodočih prvošolcev,

obveščamo vas, da bo vpis v 1. razred OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici za šolsko leto 2024/2025 potekal v prostorih šole, in sicer:

  • v ponedeljek, 5. 2. 2024,
  • v torek, 6. 2. 2024 ali
  • v drugem terminu po predhodni najavi na e-pošto: katja.perko1@guest.arnes.si ali preko telefona 02/5689112.

O datumu, uri in prostoru vpisa boste obveščeni po pošti. Šola bo posredovala vabilo na vpis staršem otrok, katerih otroci imajo stalno ali začasno bivališče otrok v šolskem okolišu OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici.

Če ima otrok stalno oz. začasno bivališče v šolskem okolišu druge osnovne šole, bi pa želeli otroka prepisati k nam, vas prosimo, da se glede postopka obrnete na šolsko svetovalno službo.

Če nameravate otroka vpisati v šolo izven kraja bivanja ali če načrtujete preselitev, vas prosimo, da o svoji nameri obvestite obe šoli.

Starši/skrbniki morate v 1. razred osnovne šole vpisati otroke, ki bodo v koledarskem letu, v katerem bodo začeli obiskovati šolo, dopolnili starost 6 let (letniki 2018).

Za vse dodatne informacije glede vpisa, prepisa otrok, odložitve šolanja se obrnite na šolsko svetovalno delavko, po e-pošti katja.perko1@guest.arnes.si ali po telefonu 02/5689112

 

                                                                                   Ravnatelj:

                                                                             Marko Kraner, mag. manag., prof.