Nekaj današnjih zapisov učencev petega razreda.

Zjutraj smo vstali in šli na zajtrk. Potem smo zmagale v urejenosti sob. Ko nam je učiteljica to povedala smo se šli kopat v bazen. Voda je bila zelo mrzla. Učitelji so nas preverili v plavanju in sem dobila bronastega delfina. Šli smo še v morje kjer smo našli veliko školjk. Potem smo šli na večerjo in sladoled.

Sara Š.

 

V četrtem dnevu Ankarana smo najprej imeli zajtrk. Potem smo se šli kopat, da bi malo vadili za delfine. Dobil sem bronastega. Plaval sem žabico in mrtveca. V morju sem imel veliko sreče, ker sem našel veliko školjk.

Luka P.

 

Danes zjutraj nas je zbudil učitelj Robi. Nato smo šli na zajtrk. Po zajtrku smo šli plavat. Tam smo vadili za preverjanje. Po kosilu in prostem času smo šli preverjat plavanje. Dobila sem srebrnega delfina. Po plavanju smo imeli veliko prostega časa. Sledila je večerja in nato sladoled. Po sladoledu smo imeli čas, da se pripravimo na šov talentov. Po talentih smo imeli še nekaj prostega časa pred spanjem.

Urša R.

 

Danes zjutraj nas je učitelj zbudil. Med zajtrkom sem razmišljala kaj bomo delali za šov talentov. Po zajtrku smo šli plavat in vadit za preverjanje. Po kosilu so povedali zmagovalce v pospravljanju sob. Z učitelji smo se tunkali. V morju smo iskali školjke. Po večerji smo imeli šov talentov.

Nina Z.

 

Danes smo se zbudili in šli na zajtrk. Potem smo se šli kopat. Učitelji so nas ocenjevali za bronastega, srebrnega in zlatega delfina. Jaz sem dobil srebrnega. Na koncu smo šli na sladoled.

Vasja H.

 

Ko smo se zbudili smo imeli odličen zajtrk in potem prosti čas. Šli smo na bazen in v morje. Po kosilu smo preverjali plavanje. Po večerji smo šli na sladoled. Potem smo imeli pokaži kaj znaš in šli spat.

Katarina Š.

 

Danes nas je zbudil močen dež. Po zajtrku smo se šli kopat. V morju sem našla veliko školjk. Za malico smo jedli moj najljubši jogurt. Po večerji smo šli na sladoled. Nato smo imeli pokaži kaj znaš. In nato smo šli spat.

Sergeja V.