Utrinki drugega dne šole v naravi.

Danes je drugi dan v Ankaranu. Zjutraj so nas učitelji zbudili in rekli naj se oblečemo za zajtrk. Po zajtrku smo se šli kopat. Po kopanju smo šli na kosilo nato pa smo se še šli kopat. Po večerji smo šli na Pokopališče školjk ter spat.

Lan D.

Ko smo se zbudili smo šli na zajtrk. Po zajtrku smo se oblekli v kopalke in šli na bazen. Po kosilu smo imeli eno uro prosto nato smo se spet šli kopat. Nazadnje smo imeli krajši pohod. Dan je bil čudovit.

Alina V.

Danes je drugi dan v Ankaranu. Zjutraj so nas učitelji zbudili in rekli naj se oblečemo za zajtrk. Po zajtrku smo se šli kopat. Po kopanju smo šli na kosilo in po kosilu ponovno na kopanje. Nazadnje smo imeli večerjo in pohod do Pokopališča školjk.

Nina Z.

Danes zjutraj smo se zbudili in šli na zajtrk. Po zajtrku smo imeli prosto in smo si pospravljali sobe. Nato smo šli na bazen in se učili plavati kravl in hrbtno plavanje. Po plavanju smo šli v morje in na pomol. Šli smo na kosilo in potem gledali tv. Nato smo se šli spet kopat in se učili skakat na glavo. Imeli smo prosti čas in po večerji smo šli na sprehod.

Katarina Š.

Danes je bilo zelo fajn zato, ker smo se učili plavati. Dvakrat smo šli v bazen potem pa smo šli v morje kjer sem našel par školjk. Danes gremo tudi na sprehod.

Domen Š.

Danes smo šli na pohod in dvakrat v morje in v bazen. Bilo je super, ker sem našel nekaj školjk v morju.

Jan M.

Ko smo se prebudili smo šli na zajtrk. Potem smo imeli eno uro odmora, nato smo dobili učni list. Potem smo šli v morje in na bazen. Ko smo bili v morju sem našel 16 školjk. Bilo je super.

Tjan L.

Danes je bil naporen dan. Večkrat smo plavali žabico in kravl. Malo smo se šli kopat v morje. Pa še najpomembnejše z Uršo smo spet BFF. Preplavala sem celi olimpijski bazen brez počitka.

Klara K.