Spoštovani starši oz. skrbniki!

 

Na pobudo Sveta staršev OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici se bo tudi naša šola odzvala in organizirala humanitarno pomoč za Ukrajino. Predstavnice Sveta staršev so se povezale s posamezniki glede potreb po pomoči ter načinu predaje le-te. Glede na potrebe na terenu in zbrane informacije bomo na šoli tokrat  zbirali le:

  • hrano: konzervirana hrana za dolgotrajno shranjevanje (paštete, konzerve,…), čaj, kava, sladkor, testenine, piškoti, instant juhe, otroška hrana (kosmiči, žitarice,…), sokovi, voda,…;
  • higienske pripomočke: toaletni papir, vlažilni robčki, suhi robčki, papirnate brisače, zobna pasta, zobne ščetke, milo, plenice, krema za roke (za otroke), ustne vode (majhne posode).

V kolikor imate možnost in lahko pomagate po svojih močeh, vas vljudno naprošamo, da posamezne izdelke prinesejo vaši otroci v šolo oz. vrtec ta teden, in sicer v

sredo, 23. 3. 2022, v četrtek, 24. 3. 2022 in v petek, 25. 3. 2022.

Na šoli naj otroci vrtca in učenci šole predajo prineseno med 7.00 in 8.00 v matični učilnici, t.j. v učilnici 5. a razreda. Starši, ki imate otroke vključene v vrtec na lokaciji Videm 26 in na lokaciji Vrtca Sonček, lahko predate izdelke vzgojiteljicam vaših otrok.

 

S prijaznimi pozdravi in s povabilom k sodelovanju vas lepo pozdravljamo!

 

Ravnatelj šole:

Marko Kraner, mag. manag., prof.