Spoštovani starši oz. skrbniki!

V dneh od 8. do 10. marca 2021 smo vas povabili k ogledu predavanja mag. Janija Prgiča z naslovom Zdravi možgani zdravi otroci. Na podlagi povratne informacije s strani predavatelja smo ugotovili, da si je predavanje ogledalo precej staršev. Vsekakor je bila udeležba večja kot na predavanjih, ki smo jih v preteklih letih organizirali v šoli.

Zahvaljujemo se vam za povratno informacijo o predavanju, ki ste jo posredovali razrednikom. Na podlagi vaše povratne informacije sklepamo, da je bila tema predavanja aktualna in vam bodo pridobljene informacije prišle prav pri postavljanju meja v vzgoji.

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj povratnih informacij s strani staršev, ki so si predavanje ogledali.

Zahvaljujemo se, da smo si lahko ogledali res odlično predavanje, ki je vredno ogleda. Doma bomo poskusili upoštevati povedano in tudi preizkusili na svojih otrocih.” 

“Predavanje je bilo zanimivo in poučno, prav tako izvedba.
Hvala, da ste nam omogočili, da smo si lahko pogledali predavanje.”
“Vse pohvale za organizacijo predavanja s tako aktualno temo. Gospod je tematiko predstavil na zanimiv, privlačen način. Posebej mi je bilo všeč, da je nanizal tudi primere in da je svoje trditve podprl s podatki na podlagi raziskav. Mislim, da smo se lahko starši ob tem zamislili, naredili analizo svojega načina vzgajanja in tudi dobili koristne napotke, kako lahko spremenimo naše delovanje, da bomo vsi skupaj z otroki bolj zdravi. Tudi to, da je bilo možno predavanje pogledati v večjem časovnem razponu je super odločitev – jaz sem si npr. del predavanja ogledala včeraj dopoldne, preostanek pa danes popoldne.”
Še naprej se bomo trudili, da vam bomo ponudili odlična predavanja v živo ali preko spleta. Verjamemo, da se boste nanje v največji možni meri odzvali.
Vodstvo OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici