Spoštovani starši oz. skrbniki, drage učenke in učenci!

 

Poučevanje in učenje na daljavo poteka že 4. oz. 5. teden. Učitelji opažajo, da velika večina učencev dela sproti in zavzeto ter z veliko mero odgovornosti. Nekaj posameznikov, predvsem na predmetni stopnji, pa poskušamo z rednim obveščanjem in spodbujanjem ter motiviranjem spodbuditi k večji aktivnosti. Vemo, da se straši doma trudite in nosite veliko breme ter ste velika podpora svojim otrokom. Hvala vam, da ste naša desna roka, brez vas nam ne bi tako uspevalo.

Če se bo epidemiološka slika v RS izboljšala, pričakujemo, da se bodo s ponedeljkom, 7. 12. 2020, v šole vrnili učenci od 1. do 3. razreda. Predvidevamo, da bo informacija znana v četrtek pozno popoldan oz. v petek zjutraj. Po sprejemu sklepov glede poteka izobraževanja v naslednjem tednu na državni ravni, vas bomo o njih takoj obvestili na spletni strani šole, kjer bo tudi informacija glede prevoza otrok v šolo.

Vstopili smo v praznični mesec december, ki je bil vsako leto čaroben in poseben tudi v šoli. V tem šolskem letu bo drugačen, vendar naj ohrani svojo čarobnost in upanje, čeprav samo v družinskem krogu.

 

S prijaznimi pozdravi in ostanite zdravi.

 

Vodstvo OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici