Počitnice so ponovno hitro minile. Upamo, da ne prehitro in da se boste v šolo vrnili spočiti ter z energijo in voljo za nove izzive. Da bo začetek lažji, vam posredujemo osnovne informacije za prvi šolski dan.

Pouk se prične ob 7.50 uri. V šolo lahko vstopajo le zdrave osebe. Vsak oddelek je v času pouka v isti učilnici. Razpored učilnic po oddelkih se nahaja tukaj. Prvo in drugo uro imajo učenci s svojim razrednikom razredno uro, kjer bodo dobili vse pomembne informacije o poteku pouka v novem šolskem letu in vsa potrebna navodila ter priporočila glede vedenja in bivanja v šoli zaradi Covida-19.

Učenci od 1. do vključno 4. razreda vstopajo v šolo skozi vhod 2 posamično, si razkužijo roke in gredo v spremstvu učiteljic oz. javne delavke v učilnico.

Učenci od 5. do 9. razreda vstopajo v šolo skozi glavni vhod posamično, si razkužijo roke in gredo v učilnico. Učenci od 6. do 9. razreda morajo ob vstopu v šolo do učilnice nositi zaščitno masko.

Starši v stavbo ne vstopate. Po končanem pouku ali OPB boste otroka prevzeli pri vhodu oz. na igrišču.

Pouk bo potekal po urnikih, ki bodo objavljeni na spletni strani šole v ponedeljek, 31. 8. 2020.

Učenci 2. in 3. razreda prinesejo v šolo vse šolske potrebščine (ovite zvezke, peresnico, mapo), delovne zvezke dobijo v šoli.

Učenci od 4. do 9. razreda prinesejo šolske potrebščine in delovne zvezke, ki jih potrebujejo v torek po urniku.

Prvi šolski dan se bo izvajalo tudi jutranje varstvo (učiteljica Valerija Horvat) in OPB.

Šolski prevozi bodo potekali po ustaljenem urniku. Na avtobusu so maske obvezne, lahko pa učenci sedijo na avtobusu skupaj. Priporočamo, da za pot v šolo in iz nje v ugodnih vremenskih razmerah, poslužujemo trajnostnih prevoznih sredstev (kolo, peš, skiro, rolka …).

Vljudno vas prosimo, da si preberete tudi Obvestilo MIZŠ staršem pred pričetkom šolskega leta. Nahaja se tukaj.

Želimo vam uspešen in zdrav začetek novega šolskega leta.

Vodstvo šole