Zaključujemo četrti teden poučevanja in učenja na daljavo. V tem času se je zgodilo marsikaj. Način življenja smo morali prilagoditi izrednim razmeram. Vemo, da je vedno težje, a potrebno bo zdržati še vsaj do prvomajskih počitnic. Potem se bodo začeli postopoma umikati ukrepi in vse bo lažje. Želimo si, da čimprej pride dan, ko se bomo ponovno videli v šoli. Izredno pomembna nam je vsaka vaša povratna informacija. Da sporočite, da razumete navodila, kje potrebujete dodatno razlago, kje imate tehnične težave in kje potrebujete le pogovor z učiteljem. Z veseljem ugotavljamo, da vas večina dela zelo zavzeto in sproti.

V naslednjih dneh bomo izvedli tudi kakšen športni dan, da vas malce razbremenimo. Navodila vas bodo čakala v spletni učilnici. Bodite tudi pozorni na vabila v spletnih učilnicah na spletna srečanja (video ure), ki jih bodo izvajali nekateri učitelji. V video srečanjih boste lahko učitelju v živo postavili vprašanje in dobili tudi odgovor.

Pred nami so praznični dnevi. Želimo vam, da jih preživite mirno in s tistimi, ki jih imate radi. Ostanite pozitivno naravnani z mislijo, da zmoremo oz. zmorete. Naj vas razveseli že pogled na naravo, cvetočo češnjo, lastovico v letu, hčerko, sina, vnuka, vnukinjo…

 

Bodite dobro in ostanite zdravi.

 

Vodstvo OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici