Spoštovani učenci in starši oz. skrbniki!

Na podlagi okrožnice pristojnega ministrstva vas obveščamo, da šole po Sloveniji in posledično tudi OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici ostajajo ZAPRTE do preklica. Tako staršem kot učencem se zahvaljujemo za sprotno spremljanje obvestil na spletni strani šole in vključevanje v spletne učilnice. Na spletno anketo imamo 162 odzivov. Mnenja, ki ste jih zapisali, nam bodo pomagala pri izboljšanju poučevanja na daljavo. Hvala vam za vse sugestije, mnenja in predloge in tudi pohvale. Tako bomo lahko skupaj še boljši in uspešnejši.

Drage učenke in učenci bodite odgovorni do sebe in drugih. Ne družite se osebno. Za ohranjanje stikov uporabite socialna omrežja preko telefonov, tablic in računalnikov. Zavedajte se, da niste na počitnicah. Tako kot mnogi vaši starši ste sedaj tudi vi v “službi”, ki se imenuje delo na domu. Po svojih močeh se potrudite, da bo delo opravljeno dobro.

Zavedamo se, da se marsikje pojavljajo tehnične težave (ni interneta, pokvarjen računalnik, ni tiskalnika). Te izzive rešujete/rešujemo posamično in sproti. Hvala staršem, ki so sporočili težave in jih tudi z lastno angažiranostjo odpravili. Če se še kje pojavljajo tehnične težave, lahko le te sporočite na info@os-svjurij.si ali 051 417 868.  Z Zavodom za šolstvo se lahko dogovorimo, da tisti, ki nimate prenosa podatkov ali imate pri tem omejitev, da vam v prihodnjih dneh poskušajo zagotoviti modeme za prenos podatkov, da bi delo na daljavo vsem nemoteno teklo. Prosimo, družine, ki imate težave s spletom ali računalnikom, da nam le to čimprej javite.

Vsem želimo veliko medsebojnega razumevanja in spoštovanja ter pozitivne energije. Ostanite zdravi.

 

S spoštovanjem,

ravnatelj OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici: Marko Kraner