Kala je darilo
V sredo nas je obiskala Kala.
Stara je tri leta. Ima pokončna ušesa, okroglo glavo in lep prijazen pogled. Ko je prišla v učilnico, nas je bila zelo vesela. Videli smo, da je črno rjave barve. Učiteljica je povedala, da je francoski buldog. Je zelo prijazna, okrog nas je skakala, ko smo jo božali, nas hotela lizati, ko pa je imela vsega dovolj se je usedla. Ta dan z njo se je končal tako, da smo se žalostni od nje poslovili.

Brina Pšeničnik 3. A

Psička Kala
Kala je francoski buldog. Je majhna in mišičasta psička. Je alergik, zato lahko je samo eno vrsto briketov. Je črno rjave barve. Njena dlaka je mehka. Njene oči so rjave, telo je majhno, ki ga nosijo kratke in močne noge. Ko je prišla v učilnico, se nas je zelo razveselila. Pustila je, da jo božamo. Migala je s svojim kratkim repom. Ko se je naveličala igranja se je ulegla.
Upamo, da še kdaj pride.

Aljoša Štrakl 3. A

Presenetila nas je Kala
V sredo nas je presenetila psička Kala. Je zelo pridna psička. Je francoski buldog. Ima glavo, trup in noge, njene oči so rjave. Je rjavo črne barve. Ker je alergik mora jesti samo eno vrsto briketov. Rada pa pije vodo. Živi v hiši, saj je hišni ljubljenček. Nismo vedeli, da bo prišla. Ko je vstopila v učilnico, smo jo začeli božati. Kala je bila vesela nas, mi pa nje.
Kala je najboljši obisk kadarkoli in vedno bo dobrodošla.

Eva Belšak Budja 3. A

Kala
V sredo nas je obiskala Kala. Zelo sem bila presenečena. Kala ima rjave oči, štiri noge, ki nosijo telo, ki pa je črno rjave barve. Kala ima zelo, zelo, ampak res zelo kratek repek. Ko je vstopila v učilnico, se nas je razveselila. Ona se je razveselila nas, jaz pa nje.
Upam, da bo še velikokrat prišla k na nam obisk. Zares je bilo lepo, še posebej takrat, ko smo se igrali z njo.

Nika Kovačič 3. A

Kala je pridna psička
Kala je zelo prijazna psička. Ko nas je zagledala je začela migati z ritko. Je črno rjave barve. Stara je tri leta. Ima majhen črn smrček.

Evelina Neli Kupčič 3. A