Spoštovani starši oz. skrbniki!

Obveščamo vas, da smo bili danes v sredo, 26. 5. 2021, obveščeni o potrjenem primeru okužbe s koronavirusom med učenci 8. a. Upoštevajoč navodila NIJZ smo poiskali kontakte okužene osebe znotraj našega zavoda. Učenci 8.a razreda so bili prepoznani kot visoko rizični tesni kontakti z okuženo osebo. Zato so bili starši učencev 8.a razreda po e-pošti s strani razrednika obveščeni, da se učenci 8.a razreda umaknejo v karanteno na domu. Zdravi učenci se k pouku v prostore šole vrnejo v ponedeljek, 31. 5. 2021.

Za te učence prehajamo na izobraževanje na daljavo. Navodila in vsebine za posamezne predmete rednega programa učenci najdejo v spletni učilnici, kjer bodo objavljena v četrtek, 17. 5. 2021, zjutraj do osme ure. Povezavo najdete tukaj: https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=11528. Za tehnično pomoč se obrnite na e-naslov: delonadaljavo@os-svjurij.si.

Za ves čas karantene starši spremljate zdravstveno stanje otroka in se v primeru težav obrnite na vašega osebnega zdravnika.

Ker se v teh dneh pričanja prostovoljno samotestiranje učencev na domu, lahko, kdor želi, komplete hitrih antigenskih testov prevzamete v petek, 26. 5. 2021, pred šolo. Pozvonite pri glavnem vhodu in vam jih bomo izročili.

S skupnimi močmi, odgovornim ravnanjem in upoštevanjem NIJZ priporočil nam bo uspelo, da ostanemo zdravi.

 

S spoštovanjem!

 

Marko Kraner, ravnatelj