Spoštovani starši oz. skrbniki in drage učenke in učenci.

V skladu s šolskim koledarjem potekajo v času od 15. 2. do 19. 2. 2021 zimske počitnice. Učencem želimo, da jih v čim večji meri preživijo na prostem, v gibanju in vstran od ekranov.

Na podlagi okrožnice ministrstva za šolstvo pa vas obveščamo, da se po zimskih počitnicah pričenja pouk v prostorih šole za vse učence od 1. do vključno 9. razreda. Seveda ob upoštevanju vseh higienskih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe SARS CoV-2, ki jih je pripravil in objavil NIJZ. O odsotnosti učenk/učencev pri pouku zaradi zdravstvenih omejitev odloča pediater.

Pouk bo potekal v matičnih učilnicah oddelka. Udeležujejo naj se ga le zdrave učenke in učenci. Izvajal se bo obvezni program, jutranje varstvo in podaljšano bivanje. V jutranje varstvo in podaljšano bivanje naj prihajajo učenke in učenci, ki le-to nujno potrebujejo.

Učenke in učenci nosijo zaščitno masko ves čas razen, ko so v matičnih učilnicah.

Šola v naravi, plavalni tečaji, praktični del prometne vzgoje za kolesarski izpit in ekskurzije se do nadaljnjega ne izvajajo.

Za prihod v šolo in iz šole bo organiziran avtobusni prevoz. Uporaba zaščitnih mask na avtobusu je obvezna.

Več in konkretnejših navodil vam bomo posredovali preko spletne strani šole ob koncu naslednjega tedna.

Učenke in učence prosim, da do pričetka pouka preverijo dosedanje delo na daljavo in opravijo manjkajoče dejavnosti.

Staršem pa hvala za njihovo skrb in podporo pri poučevanju na daljavo. Brez vaše zavzetosti in vloženega truda bi bili tudi mi učitelji manj uspešni. Hvala vam.

Želimo vam prijetna doživetja v času zimskih počitnic in se veselimo ponovnega srečanja v prostorih šole.

 

Ravnatelj: Marko Kraner