Spoštovani starši oz. skrbniki, drage učenke in učenci!

Obveščamo vas, da je Vlada RS danes. v četrtek, 28. januarja 2021, sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja.

V ponedeljek, 1. 2. 2021, bo potekalo ponovno testiranje za zaposlene v šoli in v vrtcu. Zato bo na ta dan izobraževanje za učence prvega triletja organizirano na daljavo. 

Za učenke oz. učence  1. triletja, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določene v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji, odlok določa tudi izvedbo nujnega varstva za učenke in učence v prvem triletju. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca. V primeru, da potrebujete “nujno varstvo” za svojega otroka v ponedeljek, 1. 2. 2021, to čimprej sporočite razrednikom.

Od torka, 2. 2. 2021, bo vzgojno-izobraževalno delo za učence od 1. do vključno 3. razreda ponovno potekalo v prostorih šole. Organizacija dela, avtobusni prevozi in ukrepi za zaščito pred Covid-19 ostajajo enaki kot v času od 26. do 29. 1. 2021.

Za učence od 4. do 9. razreda bo tudi v tednu od 1. 2. 2021 do 5. 2. 2021 potekalo na daljavo.

Lepo vas pozdravljamo in vam želimo, da ostanete zdravi.

Ravnatelj: Marko Kraner