Spoštovani starši oz. skrbniki, drage učenke in dragi učenci!

Upali smo, da nam bo pisanje in sporočanje o nadaljevanju šolanja na daljavo za prihajajoče dni prihranjeno. Vendar se je zgodilo prav to. Z novo okrožnico ministrstva za šolstvo smo bili ponovno obveščeni, da se izobraževanje na daljavo nadaljuje tudi v tednu od 18. januarja 2021 do 22. januarja 2021. 

Drage učenke in učenci, vemo, da vam ni lahko. Veliko vas je pokazalo precejšnjo mero odgovornosti in zavedanja, da je znanje pomembno. S svojim delom, oddanimi dokazi znanja in s povrtano informacijo ste motivatorji tudi učencem, ki potrebujejo dodatno spodbudo in motivacijo za delo. Verjemite, da ste spodbuda in navdih tudi učiteljem, ki se vsakodnevno trudijo po svojih najboljših močeh.

Spoštovani starši oz. skrbniki opravljate veliko in odgovorno nalogo. Brez vas in vaše podpore bi bilo naše delo bistveno težje in boj z mlini na veter. Hvala vam za vse povratne informacije in uspešno sodelovanje, katerega si želimo tudi v bodoče, Skupaj bomo zmogli tudi ta izziv. Ne pozabimo, da ima vse svoj začetek in konec.

Ostanite zdravi in vse dobro v prihajajočih dneh.

Ravnatelj, Marko Kraner