Drage učenke in učenci!

Najprej pohvala vsem učencem, ki vestno oddajate zahtevane izdelke, rešujete spletne kvize in ste učenje na daljavo vzeli resno in odgovorno ter tako izkazujete zavedanje, da je znanje naložba za prihodnost.

Da pa bi bilo vaše učenje še učinkovitejše in uspešnejše, vas želimo opozoriti na povratne informacije, ki jih učitelji podajo na vaše izdelke. Zavedamo se, da v poplavi učnih predmetov, pride do pozabe in ne uspete pogledati povratne informacije za poslan izdelek. Zato vas še posebej, preko spletne strani šole, opominjamo, da pogledate in upoštevate povratne informacije na vaš oddan izdelek.

Če kje niste prejeli povratne informacije oz. bi želeli še dodatno razlago, se obrnite na službeni naslov učitelja. Z veseljem vam bo podal podrobno povratno informacijo.

Z vidika usvajanja znanja je povratna informacija ključna za doseganje učnih ciljev. S sprotno povratno informacijo vam učitelji pomagajo na poti do cilja premostiti vrzeli v znanju. To vam nazorno prikazuje tudi spodnja slika.

 

 

Verjamemo, da bodo vaši izdelki na podlagi upoštevanja povratne informacije še boljši, znanje pa učinkovitejše in trajnejše.