Spoštovani!

Obveščamo vas, da bodo tudi letos na Slovenski filantropiji oblikovali ponudbo prostovoljskih aktivnosti za mlade v času poletnih počitnic. Kljub omejitvam, je kar nekaj organizacij pripravilo aktivnosti, ki se bodo izvajale v skladu s priporočili NIJZ. Mladi bodo imeli tako tudi letošnje počitnice priložnost, da jih preživijo aktivno, se česa naučijo in se predvsem s solidarnostjo razvijajo v aktivne državljane.

 Pripravili so dva spletna kataloga, v katerih so objavljene aktivnosti, kjer se potrebuje pomoč mladih prostovoljcev. Eden katalog zajema ponudbo del za vso Slovenijo, drugi samo za Ljubljano. V obeh katalogih pa je kar nekaj del, ki jih lahko prostovoljci izvajajo tudi od doma.

 Spletna kataloga prostovoljskih priložnosti za mlade bosta vse poletje objavljena na portalu www.prostovoljstvo.org, na povezavi https://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/prostovoljstvo-v-vzgoji-in-izobrazevanju/katalog-poletnih-prostovoljskih-aktivnosti-za-mlade-2020.

Za dodatne informacije se obrnite na naslednje kontakte: 01 433 40 24 in na slovenska@filantropija.org – tudi med počitnicami.

Lepo pozdravljeni.