Spoštovani učenci in učenke 7., 8. in 9. razreda!

Spoštovani starši učencev 7., 8. in 9. razreda!

 

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Tržnice srednjih šol, ki bo potekala v torek, 13. 11. 2018, med 15.00  in 17.00, v telovadnici Osnovne šole Sv. Jurij ob Ščavnici.

Izbira poklica in srednje šole je težka odločitev za vsakega osnovnošolca. Med drugim je pomembno, da si pridobimo čim več informacij o samih srednješolskih programih, o možnostih, ki nam jih srednje šole ponujajo in idealna priložnost, da si pridobite omenjene informacije, je ravno Tržnica srednjih šol.

Organiziramo jo na vsakih nekaj let, zato si iskreno želimo, da izkoristite to priložnost ter si pridobite informacije iz prve roke. Povratne informacije učencev in staršev iz preteklih let kažejo, da jim je bila udeležba na Tržnici srednjih šol zelo všeč in tamkaj pridobljene informacije zelo pomembne pri sami izbiri srednje šole. Predvsem pa  jim je bil všeč osebni pristop, kjer so se starši in učenci lažje izpostavili ter si pridobili želene informacije.

Našemu vabilu se je odzvalo 26 srednjih šol pomurske in podravske regije. Vse srednje šole bodo hkrati prisotne v telovadnici, kjer se bodo predstavljale, delile informativna gradiva, predvsem pa bodo na voljo za kakršnakoli vprašanja, ki vas bodo zanimala, pri čemer boste učenci in starši lahko pristopili k vsaki želeni srednji šoli posebej.

Vabilu se je odzval tudi CSD Gornja Radgona. Njihova strokovna delavka bo staršem lahko podala informacije glede štipendiranja.

V upanju, da se našemu vabilu odzovete v čim večjem številu, vas lepo pozdravljamo!

 

SEZNAM SREDNJIH ŠOL

 

Tim za organizacijo Tržnice srednjih šol:                                                                               Ravnatelj šole:

Perko Katja, Korošec Peter in Martinuzzi Maja       Marko Kraner, mag. manag., prof.