Drage učenke in učenci, spoštovani starši oz. skrbniki!

Šolsko leto 2023/2024 je pri koncu in z veseljem lahko rečemo, da je bilo uspešno in polno nepozabnih trenutkov. Skupaj smo dosegli veliko in vaši otroci so pridobili nova znanja, izkušnje in prijateljstva, ki jih bodo spremljala še naprej.

V tem šolskem letu so naši učenci pokazali veliko predanosti in truda, ne le pri učenju, ampak tudi pri številnih obšolskih dejavnostih. Sodelovali so v različnih projektih, športnih tekmovanjih, kulturnih prireditvah in se udeleževali ekskurzij, kjer so se naučili veliko novega in zanimivega.

Želeli bi se zahvaliti tudi vam, spoštovani starši, za vašo stalno podporo in sodelovanje. Vaša vloga pri vzgoji in izobraževanju otrok je neprecenljiva. Skupaj ustvarjamo okolje, kjer se lahko otroci razvijajo, učijo in rastejo v varnem in spodbudnem okolju.

Učenkam in učencem želimo čudovite in sproščujoče poletne počitnice. Naj bodo polne smeha, radosti in prijetnih trenutkov, ki jih boste preživeli skupaj s svojimi najdražjimi. V šolo se vrnite spočiti, polni energije in pripravljeni na nove izzive, ki jih prinaša novo šolsko leto.

Hvala vam za vaše zaupanje in sodelovanje skozi celo leto. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in vas prijazno pozdravljamo.

 

Kolektiv OŠ Sv. Jurij ob Ščavnici